خط أحمر
الأربعاء، 9 سبتمبر 2026 02:42 مـ
خط أحمر

صوت ينور بالحقيقة

رئيس مجلس الإدارة محمد موسىنائب رئيس مجلس الإدارةهشام موسي

رئيس مجلس الإدارة محمد موسىنائب رئيس مجلس الإدارةهشام موسي

فنون

عفرتو يطرح التراك السابع ”نابلم” من ألبوم سان ستيفانو

خط أحمر

طرح مغني الراب عفرتو التراك السابع من البوم سان ستيفانو بعنوان “نابلم” وذلك على قناته الرسمية بموقع يوتيوب، وحققت ما يقرب من 50 ألف مشاهدة بعد طرحها بساعة واحدة فقط.

ويعتبر تراك نابلم من إنتاج مغني الراب مروان موسى، ونال التراك إعجاب الجمهور المحب لعفرتو، وأشادوا بالتعاون الذي حل بينه وبين رقص مال ومروان موسى.

وجدير بالذكر، أن حقق آخر تراك لـ عفرتو “سان ستيفانو” حوالي مليون مشاهدة، وذلك بعد طرحه بـ 3 أسابيع، ويعتبر التراك السادس من ألبوم سان ستيفانو.

كلمات تراك سان ستيفانو

وجاءت كلمات التراك كالآتي:

ما تتكلمش عن الشارع وانت ما لك به ما بتكلمش عن الشارع وانا مالك فيه وتعبيني وابقي رسيني حد يعديني مش هيعديني وشباب بيجي لي على الضعيف تيجي شفت تكفيري وانت عديتني وابقى ناسيني اخذ يعدي به مش هتجيء لي والشباب جيري قعد ضعيف ليجي شفت في سكه اكني شوفت تكفيري النحله بتدور انا اعرفوش سيتي صحبه على البايظ مسي على الجيره الناس على الابيض والخيط على الكيس النصف على الناصيه.

على الام في كثير عملت صح كله وبارجع اقول يا ريتني احساسي مات زمان بس بس ناويته بتطاردني مش عايزه اكمل التراك مش عايز اقول حقيقتي مش عايز امسك يديك عشان مش عايزه اقول حبيبتي احنا شفنا كثير احنا شفنا سواد ولا يوم قبلنا دهان ولو قصاد بشوات ومن السيوف طلعنا وتشوفنا في الازمات وبقيت نجمه بدري عشان من زمان شقيان احنا ما عشناش طفوله وده مش بس كلام ودي مش ناس تمام وده مش احد جامد بس ده بالحك بان والكلمه كلمه حق والعدل على الميزان وانت عديني وابقى رسيني اخذ يعدي به واشاعه تجي لي وشباب جيري على الضعيف يجي شفته في سكه اكني شفت تكفيري.

فن فنون أخبار مصر أخبار اليوم خط أحمر
قضية رأي عامswifty
بنك مصر
بنك القاهرة