خط أحمر
الإثنين، 14 سبتمبر 2026 04:49 مـ
خط أحمر

صوت ينور بالحقيقة

رئيس مجلس الإدارة محمد موسىنائب رئيس مجلس الإدارةهشام موسي

رئيس مجلس الإدارة محمد موسىنائب رئيس مجلس الإدارةهشام موسي

فنون

انتقادات شديدة لـ أشرف عبدالباقي بسبب حمو بيكا

خط أحمر

انتقادات شديدة تلاحق الفنان أشرف عبدالباقي، بسبب ضيف شرف مسرحيته الجديدة «شمسية وأربع كراسي» التي تنطلق عروضها الخميس ٥ أغسطس على مسرح الساحل.

وعقب نشر الفنان أشرف عبدالباقي صورة لضيف شرف المسرحية مغني المهرجانات «حمو بيكا»، على حسابه على Instgram، الذي يحمل بوسترات منفردة للمشاركين في المسرحية، انهالت التعليقات الغاضبة، على أشرف عبدالباقي.

وجاءت أغلبها، كالتالي:

- "أستاذ أشرف أنت فنان محترم ومعاك ناس محترمين على أي أساس تضيف معاك حمو بيكا".

- “بلاش تشارك يا أستاذ أشرف في فرض شخصيات زي حمو بيكا على المجتمع اللي بتساعد في إفساد الذوق العام”.

- “كده يا أشرف الكائن ده يبقى ضيف عليك على آخر الزمن ارجع للحق ميستهلش حتى البوست اللى يتكتب عليه بس أنا بحب فنك ويصعب على ألاقى ده وسط أفيشاتك”.

- “أي حاجه بتبيع وتعمل فلوس، مش مهم المجتمع يبوظ يخرب المهم تعمل نجاح وفلوس، واحد إيه بيقول الشعب كله بيشرب ويسكي، تجيبه مسرحيه أنت بترسخ للناس إنه فعلا شخصية ناجحة ومشاكل ومشهورة؟!! وطبيعي ده يبقي فنان”.

انتقادات أشرف عبدالباقي حمو بيكا خط أحمر
قضية رأي عامswifty
بنك مصر
بنك القاهرة